Danebuområdet

Midt i vakre Valdres, ca 17 mil fra Oslo, og rundt 20 km fra Fagernes ligger Danebu. Danebu ligger nesten 1000 meter over havet, med storslagen utsikt over Jotunheimen og Hemsedalsfjellene.

Stedet ligger i tilknytning til ca. 170 km med preparerte og merkede langrennsløyper i tillegg til ski-in/ski-ut til Valdres alpinsenter. Den korte avstanden til Oslo har alltid gjort Danebu til et velegnet sted for både arrangementer med jobben og helgeturer med familien. Her er det gode tur og rekreasjonsområder med fiskevann, muligheter for rideturer, toppturer, golf og tennis eller ren og skjær avslapning i naturskjønne omgivelser.

Leilighetene ligger rett ved Danebu Kongsgård som tilbyr restaurant/kafé, peisestue, forsamlingsrom, solterrasser, trenings-/badstuefasiliteter mm.

Det er også kort avstand til Fagernes sentrum med alt av fasiliteter; flere matbutikker, bank, vinmonopol, kjøpesenter og post.

Bilder fra området

Valdres kan tilby fantastiske ski muligheter uansett hvilken type langrennsløype du liker best. Med opptil 150 mil med preparerte skiløyper skulle det være gode muligheter for at akkurat din drømmetur finnes i Valdres. På sidene under har vi samlet noen turforslag som vi håper kan gi deg inspirasjon til gode vinteropplevelser.

Turforslag i Valdres

Tips til Aktiviteter

Her er tips til aktiviteter på Danebu og i nærområdet.

Valdres.com og Aurdal.no gir en bra oversikt over sommer og vinter aktiviteter.

Sommer
Annet